News

Emphasis Telematics S.A., based in Athens, Greece, was founded in 1995. Its target is to fulfill extraordinary business needs in the areas of Fleet Tracking and Management, Remote Monitoring and Telematics, as well as Supply Chain Execution.

Η εφαρμογή e-mining στα ορυχεία της εταιρείας ΔΕΛΦΟΙ-ΔΙΣΤΟΜΟΝ ΑΕ

al

Η ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟΝ θυγατρική της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός βωξίτη στην Ελλάδα και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη, με ετήσια παραγωγή που ανέρχεται σε 650.000 τόνους βωξίτη, από υπόγεια εργοτάξια και μόνο. Τα βωξιτικά κοιτάσματα βρίσκονται στη Στερεά Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή μεταξύ Λαμίας και Αθήνας και η εκμετάλλευση τους έχει αρχίσει από το 1930 στην περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας.
Η εταιρεία ΔΕΛΦΟΙ – ΔΙΣΤΟΜΟΝ υπέγραψε σύμβαση με την εταιρεία Έμφασις Τηλεματική αναθέτοντας το έργο ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΤΟΑ. Το έργο αφορά την πλήρη διαχείριση του καυσίμου στην εγκατάσταση εξόρυξης και περιλαμβάνει την παρακολούθηση της προμήθειας καυσίμου, του αποθέματος της δεξαμενής και του ανεφοδιασμού των μηχανημάτων. Επίσης περιλαμβάνει την παρακολούθηση της κατανάλωσης του καυσίμου στα μηχανήματα που εργάζονται στην στοά και έχουν μεγάλη κατανάλωση.