News

Emphasis Telematics S.A., based in Athens, Greece, was founded in 1995. Its target is to fulfill extraordinary business needs in the areas of Fleet Tracking and Management, Remote Monitoring and Telematics, as well as Supply Chain Execution.

Η Έμφασις Τηλεματική European Partner της Deutsche Telecom

dtdt1

Τον Νοέμβριο ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη συμμετοχή της Έμφασις Τηλεματική στο European M2M Partner Program της Deutsche Telecom. Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργατών Machine to Machine (M2M) προσφέρει ένα προσεκτικά επιλεγμένο σύνολο εφαρμογών Internet of Things (IoT) από την Deutsche Telekom και από τους μακροχρόνιους συνεργάτες της. Όλες οι λύσεις είναι δοκιμασμένες, αξιόπιστες και έχουν ήδη αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμες για τους πελάτες σε τουλάχιστον μία χώρα της Ευρώπης, ενώ στόχος του προγράμματος είναι να επεκταθεί η διαθεσιμότητα των λύσεων αυτών σε όλες της χώρες της Ευρώπης .
H Έμφασις είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα και βρίσκεται ανάμεσα σε 22 άλλες εταιρείες από όλη την Ευρώπη που επιλέχθηκαν με πολύ αυστηρά κριτήρια.